Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Wat als mijn stage niet bevalt?

Stage niet bevaltHet kan voorkomen dat je stage je niet bevalt, doordat het niet klikt met je begeleider of je komt op je stage niet toe aan je leerdoelen. Dit is een vervelende situatie, maar zeker niet onoplosbaar. Belangrijk hierin is dat je goed bij jezelf nagaat waarom je je stage niet meer ziet zitten. Zorg dat dit concreet en duidelijk is, voordat je acties onderneemt en drastische beslissingen neemt. Kom niet zomaar niet meer opdagen op je stage, je bent tenslotte zo goed als je laatste minuut en wilt waarschijnlijk aangenomen worden bij een ander stagebedrijf.

Neem wel gelijk contact op met je school! Bevestig dit per mail. Houdt hen op de hoogte van wat er speelt, ook al heb je nog geen beslissing genomen.

Wanneer je duidelijk weet waarom je niet tevreden bent met je stage, zul je contact moeten opnemen met je stagebegeleider op school en samen met je stagebegeleider een plan van aanpak maken. De school zal natuurlijk contact opnemen met het stagebedrijf om te zorgen voor een bemiddeling. Komt er geen overeenstemming over het probleem dan zul je in overleg altijd van stage kunnen wisselen.

Ga meteen actief op zoek naar een nieuwe stageplek om geen achterstand te krijgen en vraag hierbij ook hulp vanuit school. Zorg ervoor dat je binnen het tijdsbestek wel je aantal verplichte stage uren loopt. Houdt het gezegde “gooi nooit je oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt” in je achterhoofd voordat je iets onderneemt.

Hou voor jezelf vooral in je achterhoofd; je bent en blijft een stagaire, je bent er om te leren en niet om als volwaardige werknemer te worden ingedeeld.

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.