Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Wat als ik een geschil heb?

GeschilZelfs wanneer je al de contract goed hebt doorgenomen en er een tweede persoon naar hebt laten kijken, kan het voorkomen dat je een conflict krijgt. Dit kan bijvoorbeeld je woning, auto, scooter en stage betreffen. Wanneer je in een conflict raakt, blijf dan vooral rustig en neem geen overhaaste beslissingen. Vraag een derde onafhankelijke partij objectief naar het geschil te kijken en zijn/haar mening te geven. Het heeft geen zin jezelf in een hele ruzie te verwikkelen, dus ga rustig bij jezelf na wat de beste oplossing is en probeer het zo op te lossen.

Gaat de onenigheid zo ver dat je er zelf niet meer uit komt, dan zijn er natuurlijk bepaalde instanties die je kunt inschakelen en die je zullen helpen. Ga in dit geval naar de politie met je probleem of, wanneer dit mogelijk is, ga met het conflict naar de meerdere van de persoon waarmee je in conflict bent.

Wanneer je daadwerkelijk aangifte gaat doen is het verstandig eerst advies in te winnen bij een advocaat. Let op! Advocaten werken zeer zeker niet gratis, dus wees zeker van je zaak en beschouw dit als laatste redmiddel!

 

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.