Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Wat als ik een bekeuring krijg?

 Op Curaçao wordt een verkeersovertreding afgedaan met een verkeersboete. Je krijgt dan een bekeuring ook genaamd oproepingsproces-verbaal.

Het proces-verbaal heeft twee belangrijke functies namelijk het bevat de opgave van de overtreding en stelt de imagesCAE9C60Yovertreder in gelegenheid om tot een paar dagen voor de aangegeven zittingsdatum, het bedrag te betalen om verdere stafvervolging te voorkomen. Mocht je het er niet mee eens zijn, dan kun je tijdens de zitting bezwaar maken. Het bedrag op de bekeuring moet betaald worden aan het openbaar ministerie, wanneer dit is betaald is de bekeuring afgedaan.

Wanneer je dus op Curaçao bent om stage te lopen en je krijgt een bekeuring, betaal deze dan tijdig. Betaal je je boete niet, kan je op het vliegveld worden tegengehouden en moet je ze vaak alsnog betalen. De douane kan op deze momenten vervelend doen en je een dag vasthouden waardoor je dus je vlucht mist. Al met al is het het niet waard om het risico te lopen en kan je beter gewoon je bekeuring te betalen.

 

 

 

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.