Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Uitgaan

UitgaanIn Curaçao uitgaan is te vergelijken met dat ene te gekke strandfeestje in Zandvoort, waar iedereen het nog maanden over heeft. Met een lekker avondbriesje sta je dansend in het zand aan je verkoelende drankje te nippen.

De hotspots wisselen behoorlijk snel en het kan dus zijn dat deze pagina wellicht niet altijd up to date meer is. Hou je oren en ogen goed open voor de beste feestjes!

Je zult gauw genoeg doorhebben dat je op bepaalde dagen ook op bepaalde plekken moet zijn. Elke dag is er wel ergens een Happy Hour. Hieronder zie je een overzicht van leuke uitgaansgelegenheden, gesorteerd per dag.

 

Voor veel feesten zijn online tickets te bestellen welke vaak goedkoper zijn dan aan de deur, kijk hiervoor op www.caribbeanticketshop.com

 


Maandag

Mundo Bizarro – Een bar met een geweldige sfeer, waar je tot laat drankjes kan doen en welke zeker tot één van de leukste plekken van Curaçao behoort. Happy hour: 17:30 – 18:30

Dinsdag

Omundo – Dit is meer een club dan een bar en behoort tot de high level clubs van Curaçao. Met live muziek, gratis entree, een buiten ruimte en een DJ is dit zeker een plek om je dinsdagavond vanaf 23:00 uur door te brengen.

Campo Alegre – Campo is een stripclub en deze heeft op dinsdagavond een Ladiesnight. Ja dames, dit houdt in dat de dinsdagavond een ware Magic Mike avond is.. Oké misschien niet precies hetzelfde, maar het is een leuke ervaring om eens mannelijke strippers te zien! Op dinsdag mogen hier namelijk zowel mannen als vrouwen naar binnen en zijn er dus mannelijke maar ook vrouwelijke strippers.

De Steeg – De Steeg is een nieuwe club, die in een korte tijd al een heuze hotspot begint te worden. Deze club is Urban en Latin gericht en hier zul je dus je beste dansschoenen voor uit de kast moeten trekken. Op dinsdag is het hier supergezellig voor studenten. Redcup onbeperkt drinken: 21:00 – 22:00 Happy hour: 23:00 – 24:00

Woensdag

Madero Ocean Club & Cabana Beach – Op woensdag zijn zonder twijfel Cabana & Madero de leukste plekken en één van de leukste feestjes van de week.

Donderdag
Omundo – Ook op donderdag is het hier vanaf een uur of 23:30 super gezellig met een live band. Ga lekker buiten op het terras zitten of kies voor de gekoelde ruimte binnen, hoe dan ook een aanrader!

Vrijdag

St. Tropez – St. Tropez is een chique club waar je ook heerlijk kunt dineren, een prachtig zwembad en een adembenemend uitzicht. Er is hier een DJ aanwezig voor de lekkere deuntjes, je kunt hier met je partner een gezellige avond hebben en je kunt met je vrienden van een luxe avond uit genieten.

Wet & Wild – Wet & Wild is te gek strandfeest wat op vrijdag volop bezocht wordt. Ook hier wordt de gehele avond volop gedanst en hangt een zeer gezellige sfeer.

Pietermaai - In de wijk Pietermaai zijn de gezellige barretjes zoals Miles, Mundo Bizarro, 27 etc ook zeker een aanrader, voor vrijwel elke avond trouwens!

Zaterdag
Zanzibar – De hele dag heerlijk op het strand liggen, om vervolgens je zaterdagavond stappen te beginnen in je bikini! Op zaterdag is Zanzibar de place to be, zonder twijfel. Heerlijk met je blote voeten in het zand genieten van de live muziek en DJ, de hele avond buiten doorbrengen en misschien stiekem nachtzwemmen. Dat is wat je van Zanzibar kan verwachten, de sfeer is altijd gezellig en het is er altijd druk. Happy hour 17:00 – 18:00

Mojito's & Bites - Vanaf Zanzibar direct door naar Mojito's, gezelligheid gegarandeerd!

Zondag

uitgaan 2Madero – Op zondag zul je veel lokale bevolking tegenkomen bij Mambo beach. Dit resulteert in een super gezellige sfeer met veel salsa en latin dansen, laten we eerlijk zijn wij Nederlanders zijn niet zo soepel in de heupen en Antillianen zijn hier zeer zeker 100% beter in. Happy hour 17:00 – 19:00

Wet & Wild – Wet & Wild is te gek strandfeest wat ook op zondag volop bezocht wordt. Ook hier wordt de gehele avond volop gedanst en hangt een zeer gezellige sfeer. Muziek is hier zeer divers en heeft voor ieder wat wils, dus slippertjes aan en genieten. Happy hour: 18:00 – 19:00 & 22:00 – 23:00

 

 

 


 

 


Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.