Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Algemeen - Vrije Tijd

Vergis je niet, je zult op Curaçao hard werken en stoom willen afblazen in je vrije tijd. Curaçao heeft veel te bieden op het gebied van vrije tijd. Ben je echt een sportieveling of ga je liever een dansje wagen met je voeten in het zand? Hoe dan ook, hier op het eiland kun je je lol op met watersporten, tripjes en feesten!

Tijdens je verblijf wil je er natuurlijk het beste van maken en alles uit Curaçao halen! Dit moet je ook zeker doen aangezien de vele watersporten bijvoorbeeld niet alleen veel leuker/beter/mooier zijn dan elders, maar vaak ook nog goedkoper.

En als je toch al zover van huis bent waarom niet een leuk uitstapje naar de omliggende eilanden. Eerlijk is eerlijk Curaçao is en blijft het leukst, maar een paar dagen Sint-Maarten of Miami klinkt helemaal niet verkeerd toch?!

Denk je bij jezelf; "Sporten?! Tripjes?! pff wat een ondernemingen allemaal, geef mij maar gewoon een drankje en als ik echt in de mood ben zal ik nog even wat moves laten zien!" Ook dan is Curaçao de juiste bestemming. Lekker dansen in het zand, veel happy hours en elke avond ergens anders feesten in ontspannen sferen!

 

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.