Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Stagebureau's

De meeste stagebemiddelingsorganisaties zullen helpen bij het vinden van een geschikte stageplaats, verblijfplaats, vervoer en je helpen bij de aanvraag van de benodigde documenten. Alle bemiddelingsorganisaties zullen je stap voor stap begeleiden, maar de één zal weer andere mogelijkheden bieden dan de ander. De bemiddelingskosten  wisselen van 395 euro tot  995 euro. De prijzen zijn afhankelijk van de wensen en daarmee het pakket waar je voor kiest.

Het voordeel van een organisatie is natuurlijk het gemak en de zekerheid dat alles voor je klaarstaat. Je bent echter wel duurder uit dan wanneer je je stage zelf zou regelen. Ook ben je bij veel stagebureau's wel gelijk verbonden om al je zaken via dit bureau te regelen, denk aan auto, woning, reis en dergelijke. Stagebemiddeling is de makkelijkste weg, maar laat je niets opdringen.

Tot slot zijn er meerder bemiddelingsbureau's op Curaçao te vinden die alles uitstekend voor je zullen regelen, dus laat je allereerst goed informeren door verschillende bureau's.begeleiding

 


Show:

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.