Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Algemeen - Stage

Curaçao is een populaire bestemming voor studenten, naast je stage kan je namelijk ook genieten van de mooie stranden en het bruisende uitgaansleven. Buiten al het moois wat het eiland te bieden heeft, biedt Curaçao juist voor studenten ook veel mogelijkheden.

Er zijn veel bedrijven die zich richten op Nederlandse studenten die op Curaçao stage willen gaan lopen. Een stage in het buitenland is niet alleen goed voor je persoonlijke ontwikkeling, maar staat ook heel goed op je CV.
Er zijn verschillende mogelijkheden om een geschikte stageplaats te vinden dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Een stageplek zoeken kan via verschillende bemiddelingsorganisaties, via school maar je kunt natuurlijk ook zelf op zoek gaan. Bedrijven direct benaderen door via verschillende websites te solliciteren kan voor de één beter werken en het gemak van een bemiddelaar die alles voor je uitzoekt juist weer voor de ander.

Curaçao wordt vaak gezien als een onveilige plek om te wonen en/of stage te lopen. Dit is niet het geval. Natuurlijk is er op Curaçao ook criminaliteit, maar niet meer dan een grote stad in Nederland. Het eiland is klein dus  alles wat er op het eiland gebeurd komt in de media, waardoor het de indruk geeft dat het een eiland vol met criminaliteit is. Wanneer je hier woont en werkt zul je merken dat het een mooi en plezierig eiland is om op te leven.

 

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.