Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Huisvesting zelf regelen

Heb je liever alle touwtjes zelf in handen? Je bent tegenwoordig, met de mogelijkheden van het internet en eigen netwerken, heel goed in staat je zaken zelfstandig te regelen. Je kunt zelf hoogstwaarschijnlijk veel meer mogelijkheden creëren dan wanneer je je aansluit bij een bemiddelingsorganisatie en daarbij komt dat de voorbereidingen minstens half zo leuk zijn als de reis zelf.

House

 

Wanneer je zelf op zoek gaat naar een huisvesting is het belangrijk dat je niet alleen let op; zo goedkoop mogelijk en in de buurt van het centrum. Curaçao heeft goede buurten en buurten waar je als student liever niet wilt zitten, onderzoek eerst de verschillende buurten waar woningen worden aangeboden.

De voordelen van Do It Yourself:
• Geen bemiddelingskosten door stagebureau.
• Je vindt zelf doorgaans veel meer mogelijkheden, goedkoper en groter, dan een bemiddelaar je zal laten zien.

Daarnaast hebben wij wat speciaals voor jullie weten te regelen!
Besluit je bij Salinja View apartments te gaan wonen, vermeldt dan bij het inschrijven de actiecode 'stageinfocuracao'. Als je dit doet betaal je geen inschrijfgeld & huiskosten!

Belangrijk!
Ook wanneer je zelfstandig je woning hebt gevonden is het allerbelangrijkste dat wanneer je jouw vereisten hebt gecheckt je het huurcontract zeer zorgvuldig doorleest en hier een tweede persoon die zelf op Curaçao woont, naar laat kijken. Het liefst iemand met verstand van zaken en die weet hoe het werkt op Curaçao.

 

 

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.