Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Huisvesting via bemiddeling

BemiddelingWanneer je ervoor kiest om een bemiddelingsorganisatie in te schakelen ga je altijd eerst oriënteren binnen de verschillende aanbieders. Welke prijsklasse wil je aanhouden? In welke regio zie je jezelf wonen? Kom je samen of alleen? Ga je voor een gated community of wil je liever een appartement waar er meer privacy en rust is? Dit, samen met nog 100 dingen, zijn zaken waar goed overnagedacht moet worden voordat je überhaupt een bemiddelingsorganisatie gaat benaderen. De prijzen voor een kamer liggen rond de NAF 750,-. Wonigen en/of kamers onder deze prijs zijn niet vaak te vinden of van mindere kwaliteit. Let dus goed op wanneer men woningen onder de NAF 750,- aanbiedt.

 

De voordelen van huisvesting via bemiddeling:
• Wanneer je voor jezelf een concreet beeld heb van wat je wilt, zoekt de bemiddelaar een woning die bij jou criteria past en heb je direct een duidelijk overzicht van wat er wordt aangeboden.
• Bemiddeling waakt over een eventueel machtsonevenwicht. Om het heel simpel te zeggen; met een bemiddelingsorganisatie heb je een kleinere kans in de maling genomen te worden en worden afspraken over het algemeen nageleefd.
• Er is een derde partij die in de gaten houdt dat de beide partijen alle gemaakte afspraken nakomen. Bij problemen is het vaak ook de bemiddelaar dat zorg draagt voor de oplossing, mits anders staat aangegeven in het contract.

Belangrijk!
Lees altijd het contract zeer zorgvuldig door en laat er een tweede persoon die al bekend is op Curaçao  er naar kijken. Het liefst iemand met verstand van zaken en/of zelf al enige ervaring heeft met huisvesting op Curaçao.

 


Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.