Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

PasaBon (uitgids)

K PasaDe Pasabon is een handige gratis kleine krant waarin je alle leuke activiteiten en feestjes kunt vinden, die op het eiland plaatsvinden. Je kunt deze "uitkrant" bij verschillende supermarkten en cafe’s meenemen, je kunt tevens ook naar de PasaBon gaan en hier alle informatie vinden. Niet alleen de happy hours staan in de PasaBon, maar ook welke films er draaien, leuke cursussen en bijvoorbeeld waar je kunt eten. Er staat beschreven waar je deel kunt nemen aan watersport, maar ook welke musea je kunt bezoeken. Er is op het eiland elke dag wel wat te doen of een leuk  feestje en de k-pasa geeft een duidelijk overzicht voor een avond uit. De PasaBon is dus zeker handig om mee te nemen naar huis, zodat je precies weet wat er deze week allemaal te doen is.

 www.pasabon.com

 

 

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.