Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Snack / Toko

In Curaçao zul je overspoeld worden met de zogenaamde “Snack”. Een Snack is een kleine buitenbar waar ze ook Chinees eten serveren. Deze kleine zaakjes zijn niet duur, komen veel lokale mensen na werk even een drankje doen met de buren en zijn veelal later open dan de meeste overige restaurants.

Een snack is een prima plek om even snel sigaretten of bier te halen. Let echter wel op dat je niet bij iedere snack zomaar savonds laat kan komen en dit gevaarlijk kan zijn. De snack aan de Oude Caracasbaaiweg naast de BBQ Express is bijvoorbeeld een druk bezochte snack, dit maakt het een stuk veiliger en hier kan je dan ook s’nachts komen. Andere snacks, die rustiger en meer afgelegen liggen, zijn overval gevoelig en hier kunnen zich problemen voordoen. Ga niet s’avonds laat alleen eten halen of toch nog even snel een pakje sigaretten.

snack

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.