Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Afhaal / Bezorging

to goCuraçao kent, zoals ieder land, vele afhaalmogelijkheden. Het bekendst hier is de ‘truck di pan’, deze zogenoemde afhaaltrucks verkopen voor een goede prijs vlees van de bbq en zal je overal op Curaçao tegenkomen. Deze trucks gaan puur voor het afhaal publiek, dus verwacht geen krukje tijdens het wachten en je krijgt je eten mee in een meeneem bak. Truck di pan is letterlijk een kraam, waar een grote grill in is geplaatst en waar je voor een redelijk bedrag lekker en snel eten kunt halen. Ze zijn vooral erg populair onder studenten, lokalen en diegene onder ons die na het stappen altijd honger hebben. Het is namelijk tot laat mogelijk hier een maaltijd te halen.

Op het eiland zijn ook de welbekende afhaalrestaurants te vinden als; Mcdonalds met z’n McDrive, KFC, Burger King, de pizzahut en vele excotische toko’s. Er zijn ook veel restaurants die bezorgen, of ze ook bij jou bezorgen hangt helemaal af van waar je woont natuurlijk.

Langs de weg zie je veel fruitstands, dit zijn vaak ook trucks en hier kun je zelf je verse fruitshake samenstellen. Melk en zuiker toevoegen is hierbij ook mogelijk. Deze shakes hebben een goed prijs/kwaliteit verhouding en zijn heerlijk verfrissend.

Wil je een lekker broodje is Libanesa een goede keus, deze vind je op meerdere plekken op het eiland.

Zeg je nou ik vind het allemaal maar wat die omschakeling van klimaat en dan ook nog het eten, dan zijn er heel veel snackbars te vinden voor frikandellen en patat en kan je bij verschillende restaurants gewoon een stamppotje halen!

Een site waar je veel restaurants kunt vinden die bezorgen is www.dushifood.com, hier kan je o.a. spareribs, sushi, chinees, pizza en broodjes bestellen.

 


Show:

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.