Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online
Telamonstraat 43 Villa Telamon jongeren-/studentencomplex is met recht al meer dan tien jaar één van de populairste e.. Product #: 4 based on 0 Reviews In Stock

Telamonstraat 43


Villa Telamon jongeren-/studentencomplex is met recht al meer dan tien jaar één van de populairste en gezelligste accommodaties op Curaçao! In dit zeer ruim opgezette complex (2200 m²) met groot zwembad, privé woonkamer/bar, diverse terrassen met (lounge)meubilair in een tropische tuin. Met daarnaast een fantastisch uitzicht over Curaçao en de Caribische zee ga je zeker gezamenlijk met gezellige huisgenoten een geweldige tijd tegemoet!

Het complex: kamers, studio's, appartement, 14 badkamers, 5 keukens:

Het complex aan de Telamonstraat bestaat in totaal uit zes gebouwen waarin de kamers en studio's zijn onderverdeeld. De studio's zijn zo goed als gelijk aan elkaar op basis van de inrichting. Bij de kamers beschikken wij over voordeelkamers, reguliere kamers en zeezichtkamers. Bekijk de verschillen, faciliteiten en prijzen van deze type kamers onder de tab huurprijs. Het complex beschikt verder over vijf keukens welke zijn voorzien van fornuizen, een waterkoker, koffiezetapparaat, koelingen en schapruimte voor je boodschappen. De 14 badkamers zijn verspreid over de gebouwen waardoor je nooit hoeft te wachten om deze te gebruiken. Ervaring wijst daarnaast uit dat de bewoners op verschillende tijdstippen werken en of stagelopen. Aan de voorzijde van de Telamonstraat studentenhuis beschikken wij nu over meerdere parkeerplaatsen. Sommige hiervan staan op een gedeelte welke af te sluiten is achter een poort. Wil je een dergelijke plaats reserveren dan kan dat! Op deze wijze beschik je over je eigen privé parkeerplaats.

Groot zwembad:

De Telamonstraat studentenhuis is één van de weinige huizen waar je gebruik kunt maken van een groot zwembad. Uiteraard zijn er andere huizen met zwembaden maar dit zijn meestal kleinere dompelbaden in plaats van het 30 m2 zwembad bij deze accommodatie! Geniet van een verkoelende duik na een dag hard werken of stage lopen!

De Telamonbar/Gezamenlijke woonkamer:

Uniek bij de Telamonstraat is onze gezamenlijke woonkamer met bar functie. Hier kun je met elkaar de avond of dag doorbrengen. In de deze gezamenlijke ruimte is een bar, muziek, dinertafel, internet en studietafel, televisie en loungebanken. Op deze manier leer je snel veel mensen kennen op het eiland en wordt Curaçao binnen een mum van tijd je thuis.

Veiligheid:

Veiligheid staat bij ons voorop en onze accommodaties moeten crimineel-proof zijn! Maar de grootste veiligheid als nieuwe bewoner van Curaçao krijg je door opmerkzaam te zijn en niet op te vallen. Hoe dat werkt leggen wij je zowel voor je komst alsmede gedurende je verblijf heel duidelijk uit. Voor ons als verhuurder is het belang van je veilige huisvesting net zo groot als dat belang voor jou! De Telamonstraat studentenhuis is goed verlicht, volledig ommuurd, voorzien van sterk hang en sluitwerk plus het beschikt over een alarm. Met onder andere deze veiligheidsmaatregelen en een goede intake over de do's and don'ts van Curaçao doen wij onze uiterste best je een veilig verblijf te geven! Bij het boeken van een zeezichtkamer heb je vanuit je vertrek zicht op de Caribische zee! Kijk onder de tab huurprijs voor de verhuurprijzen en wat wij daarin allemaal aanbieden!

Kamerverhuur Telamonstraat:

Bij de Telamonstraat jongerencomplex beschikken wij over een drietal type kamers, genaamd: voordeelkamers, reguliere kamers en zeezichtkamers. Hierin maken de afmetingen, de mogelijke faciliteiten en het uitzicht het onderscheid. Alle kamers zijn in de basis voorzien van een eenpersoonsbed. Bij de reguliere en zeezichtkamers is het daarnaast mogelijk om dit te wijzigen in een full-size of tweepersoonsbed. De kamers zijn daarnaast allemaal uitgerust met een bureau, stoel met kussen, opbergruimte voor je kleding, spiegel, muurdecoratie, nachtkastje, bedlampje, ventilator (indien je geen airconditioning inboekt) verlichting en gordijnen. Handdoeken en bedlinnen kun je apart bijbestellen voor aankomst zodat we je bed netjes op kunnen maken voor de eerste nacht bij de Telamonstraat. Naast deze basis faciliteiten kun je er ook nog voor kiezen om een privé koelkast op je kamer te laten plaatsen. Als laatste is ook nog mogelijk om airconditioning apart in te boeken.

Studioverhuur Telamonstraat:

Bij de Telamonstraat beschikken wij over een drietal studio's met allen dezelfde faciliteiten. Bij de studio's beschik je over een grote kamer met daarbij een eigen keuken/kitchenette en een privé badkamer. De studio's zijn voorzien van een tweepersoonsbedden, prullenmand, nachtkastje en bedlampje, een tafel met twee stoelen, opbergruimte voor je kleding, ventilator (indien je geen airconditioning afneemt) verlichting en gordijnen. De keuken is voorzien van een kookstel, waterkoker, magnetron en een koelkast. De badkamers beschikken over een douche, toilet en wasbak met spiegel. Wil je graag airconditioning in je studio aan de Telamonstraat dan kun je dit apart bijboeken. Kijk onder de tab huurprijs voor de prijs, extra mogelijkheden en wat wij voor deze prijs leveren.

Beheer altijd dichtbij!

Villa Telamon 43 wordt beheerd vanaf het kantoor van KamersopCuracao.com aan de Telamonstraat 43. Mocht er dus iets zijn met je gehuurde accommodatie of andere zaken waar je tegenaan kunt lopen op Curaçao dan kun je hier dagelijks terecht. Daarnaast kun je ook vanaf dit kantoor je studentenauto of scooter regelen via MBG Curaçao welke hier ook aanwezig zijn! 

Voor dit item zijn er (nog) geen beoordelingen
Schijf nu een beoordeling!
SlechtZeer goed

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.