Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online
Salinja View Apartments Voel je thuis bij Salinja View Curaçao kamerverhuur en appartementen! Gelegen in de gelijknamige wij.. Product #: 0005 based on 0 Reviews In Stock

Salinja View Apartments


Voel je thuis bij Salinja View Curaçao kamerverhuur en appartementen! Gelegen in de gelijknamige wijk Saliña staat ons jongeren complex op één van de meest centrale wijken op Curaçao. Salinja View Curaçao beschikt over een vier drie-kamer appartementen, zes vier-kamer appartementen en een vijftiental kamers. Bekijk de accommodatie pagina’s voor meer informatie over de inrichting en faciliteiten per type kamer of appartementen.

Het complex ligt op nog geen vier minuten rijden van het strand bij Sea Aquarium Beach en of Marie Pampoen. Winkels, Horecagelegenheden, supermarkten en een apotheek zijn allemaal aanwezig in de nabije omgeving. Salinja View Curaçao ligt op een paar minuten rijden van de Schottegatweg. Via deze hoofdweg ben je op het eiland snel op de plaats van je bestemming. Punda, het centrum van Willemstad is zowel met het openbaar vervoer en de auto eenvoudig te bereiken.
 

Het complex is gebouwd op grote hoogte tegen de berg van de wijk Vredenberg. Buiten de koelte van de wind en het fantastische uitzicht wat deze ligging met zich meeneemt is het om die reden ook zeer goed beveiligd. Enkel door middel van een elektrische poort of de trappen kun je als bewoner boven komen. Daarnaast ligt de ingang van Saliña View Curaçao in het zicht van het bewakershuisje van Resort Akoya. Dit luxe vakantieresort heeft vierentwintig uur per dag bewaking zitten. Als laatste woon je met een club gezellige jongeren waardoor je naast je privacy in je accommodatie ook veel sociale gezelligheid en zekerheid hebt op het complex.  

Er is de mogelijkheid om je auto boven bij het complex te parkeren of beneden bij de ingang. Gezamenlijk met de bewoners van het complex kun je gebruik maken van de barbecue ruimte, het zonnedek, de wasmachines en per augustus 2018 zal er ook een zwembad zijn! Met deze verkoelende spots voor na je werk of stage ben je verzekerd van een verfrissende avond met gezellige huis/- en of complex genoten.

Kortom: Salinja View Curaçao beschikt over alle benodigde faciliteiten om en ingrediënten om een fantastische, sociale en veilige periode te beleven op het eiland Curaçao. Vraag snel de beschikbaarheid op en wellicht mogen wij dan jou verwelkomen als nieuwe bewoner van Salinja View Curaçao kamers & appartementen.

Salinja View Curaçao is onderdeel van HuisvestingCuracao.com. Hierdoor ben je verzekerd van goede huisvesting en bij een boeking wordt je ook begeleid met je benodigde vergunning voor je verblijf op Curaçao.

Voor dit item zijn er (nog) geen beoordelingen
Schijf nu een beoordeling!
SlechtZeer goed

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.