Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online
Kamerverhuur op Curaçao Niets is mooier dan Nos Dushi Korsou/Ons mooie Curaçao waar alles binnen handbereik is. Van de moois.. Product #: 0051561 based on 0 Reviews In Stock

Kamerverhuur op Curaçao


Niets is mooier dan Nos Dushi Korsou/Ons mooie Curaçao waar alles binnen handbereik is. Van de mooiste stranden tot de gezelligste barretjes, je vindt het hier. En wat het nog leuker maakt is dat je bij ons kunt wonen gedurende je stage!

Wij hebben twee gezellige villa’s waar je goedkoop een studentenkamer of studio kunt huren en deze "once in a lifetime" experience optimaal kunt beleven. Het huren van een studentenkamer is natuurlijk niet zomaar iets aangezien de meeste stages minimaal 3 maanden duren. Een comfortabel leventje leiden op Curaçao is een must en wij gaan dat voor je regelen.

Dus kom je voor stage of tijdelijk werk en ben je op zoek naar een geschikte en goedkope studentenkamer voor kort of lang verblijf, dan hoef je niet meer verder te kijken! Want je zult je bij ons in de Caribbean thuis voelen! Bij ons huur je mooie 1- en 2 persoons studentenkamers in 2 prachtige panden met de namen Punda aan Zee en Villa Azul in Willemstad.

Kamerverhuur op Curaçao is eigenaar van beide villa’s, waardoor je bij ons geen bemiddelingskosten hoeft te betalen! 

Speciale deal:
Vermeld je dat je dit huis hebt gevonden via Stage Info Curaçao dan ontvang je bij het huren een GRATIS welkomspakket van de eigenaren!

Voor dit item zijn er (nog) geen beoordelingen
Schijf nu een beoordeling!
SlechtZeer goed

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.