Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online
Caribbean Scooters Ben je op stage of voor werk op Curacao? En blijf je voor een langere periode? Zoek je ook nog eens .. Product #: 8 based on 0 Reviews In Stock

Caribbean Scooters


Ben je op stage of voor werk op Curacao? En blijf je voor een langere periode? Zoek je ook nog eens vervoer voor een mooie prijs? Dan ben je bij Caribbean-Scooters aan het juiste adres! 

Caribbean-Scooters.com biedt kwaliteits-scooters met een goede service aan. De scooters zijn goed onderhouden, betrouwbaar en leuk geprijsd. Vooral gericht op lange termijn maar verhuur is ook mogelijk bij een kortere periode.

 

Voor dit item zijn er (nog) geen beoordelingen
Schijf nu een beoordeling!
SlechtZeer goed

Vanaf Naf. 395,= per maand te huur

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.