Flamingo's bij Jan Kok
Handelskade by night
Mambo Beach Boulevard
Handelskade
Duiken
Plein Café Wilhelmina - ‘WAAR BURGERS WORDEN GEKROOND EN VORSTEN GEGETEN’
Buy your tickets online

Wie zijn jullie?
Wij zijn 2 oud-studenten betrokken bij de studentenwereld op Curaçao.

Waarom doen jullie dit?
We hebben gemerkt dat er veel mensen zijn die hier mooie verhaaltjes vertellen. Vaak wordt de ervaring van de studenten onderbelicht terwijl juist deze ervaringen jou enorm kunnen helpen met enkele keuzes die je moet maken. Zodoende deze website; 

Waarvan betalen jullie dit?
Wij proberen deze informatie zo up-to-date mogelijk te houden. Om dit beheer en de website te kunnen bekostigen geven we beheerders en eigenaren de mogelijkheid om extra op te vallen op deze website. Zij dienen er echter nog steeds zelf voor te zorgen dat hun recensies goed zijn, bij nalatigheid wordt de mogelijkheid om extra op te vallen definitief ontnomen.

Meningen
Zoveel mensen - zoveel wensen. Een negatieve ervaring van één persoon hoeft niet direct te betekenen dat iets slecht is. Wellicht heeft deze persoon zich het anders voorgesteld.  Echter, als er veel slechte ervaringen zijn dan kun je ervan uit gaan dat er iets niet klopt.

Conflict?
Borg niet terug gekregen? Oneerlijk behandeld? Er zijn allerlei redenen om een slechte ervaring direct online te zetten. Echter zitten er vaak twee kanten aan een verhaal. Probeer zodoende een conflict eerst onderling op te lossen.

Blijf op de hoogte!

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, speciale studentenacties en meer!

Waarom?

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om verkeerd te worden voorgelicht. Op de foto's zag ons appartement er fantastisch uit, in de praktijk bleek het erg klein, vies en in een mindere buurt te liggen. Zodoende deze website waar ALLES opstaat zodat jij dit niet mee hoeft te maken!

Vergeten?

Staat jouw bedrijf, huis of activiteit er niet tussen? Stuur ons hier een bericht zodat we na een basischeck jouw informatie alsnog toe kunnen voegen op deze site.